fredag 2 december 2011

glöggmys med massor av tända ljus...

God fredagskväll!

Hoppas att er fredag har varit härlig fast att vädret inte varit det bästa...om vi ska se någon fördel var det i alla fall kallare ikväll än det brukar vara. Håller tummarna att det håller i sig i helgen.

För många av er vankas det säkert adventsmys eller glöggkväll i helgen eller kommande dagar...så tänkte här ikväll locka med alla våra fantastiska glögger som passar både till att bjuda på till glöggkvällen eller varför inte ta med sig några flaskor när man ska bort till värdparet.

I år har vi några nya helt underbara smaker från Esteban´s, kan äpple/kanel med smak av vanilj passa, eller kanske hallon/lakrits för er lakrits älskare, saffran/choklad för er som älskar choklad eller min favorit fikon/conjak, inte helt fel va?


För er som fastnat för Mathantverks fina glögger i vackra flaskor sen förra året, finns de även i år. Där är smakerna, hallon, äpple/kanel och saffran, även de smakar ljuvligt till pepparkakor med ädelost...
Jaktglöggen, hjortron och gyllenglöggen finns också.

                                                                                                                                                                                                                                                                             

 För er som inte har hunnit att fixa er egen adventsljusstake, erbjuder vi nu
25 % rabatt 
 på våra färdiggjorda adventsljusstakar, finns flera olika varianter att välja på.  

För er som bara vill ha ljus har vi 20 % rabatt om man köper 4 eller fler av våra fantastiskt fina kyrkljus som är gjorda av 100 % stearin och brinner vackert och väldigt väldigt länge...Med denna bild vill jag önska er en mysig 2 a adventshelg, det är kanske så här vi får se julen i år, men det är inte helt fel det heller, ganska mysigt eller hur?

Imorgon är det jag och Ann-Louise som tar hand om er i butiken och vi har faktiskt en liten överraskning till er...för att både ni och vi ska komma i julstämning tänkte vi bjuda er på lite rykande
glögg och pepparkakor...

VARMT VÄLKOMNA mellan 10-16.

fredgaskramar 
Lina
Inga kommentarer: