torsdag 1 december 2011

Kransar...
 Inget är väl så välkomnande som en vackert dekorerad krans på dörren! Mysigt att komma hem till varje dag och trevligt när man får gäster eller varför inte som en gå bort present!
Tittade ni på Leilas Söta Jul igår?? Hon e ju så underbart duktig! Igår visade hon lite pysseltips också och hon gjorde en vacker krans med mossa, brysselkål och rödlök. Tyckte det va roligt med brysselkål till en julkrans. De hör ju julen till, men inte alla tycker ju om att stoppa dem i munnen, så då kan man sätta dem på dörren istället! =)  
Bilden ovan kommer från Susannes kreativa sida


 Här i Sverige är det populärast med naturliga material i kransen, så som granris, enris, mossa, kottar mm. Detta e ju otroligt vackert och passar fint till den gammaldags traditionella julen och det bästa är att mycket kan man plocka själv ute i naturen. (Men hinner man inte så finns allt hos oss i butiken också!)
Men det finns ju så mycket mycket mer att tillverka kransar av! Så här kommer lite inspirationsfrossa på annorlunda kransar!!

Gamla böcker får nytt liv. Vackra bokblad ihoprullade och formade till en krans.
 Söta knappar i julens färger.
 Färgglad krans av återanvända kreditkort och telefonkort. Se till att få färdigt julklapps shoppingen innan du klipper upp korten och hänger på dörren bara!!
 Ett sött hjärta också detta med knapriga små brysselkål.
 Vacker änglalik krans med fjädrar och ljus, supermysigt i fönstret!
 En krans behöver ju inte alltid vara rund... Fyrkantig kreation med grankottar.
 Så här till jul så bara älskar jag kulor, inte bara i granen utan överallt! En färgglad kul-krans perfekt att göra om du har massa kulor över som inte får plats i granen.

Hoppas ni fått lite inspiration nu behöver ni mer så e det bara att kika in hos oss töser!
Och ni glömmer väl inte att vi nu har öppet varje dag fram till julafton!
Kram Marie

Inga kommentarer: