torsdag 29 december 2011

Min Julklapp från mina töser!!

De vackra hjärtanet har Petras far svetsat ihop..de pryder nu min dörr....

God Lunch på Er alla.. Hoppas ni har haft en fantastisk JUL...
Dagen före doppare dagen.. hade jag bestämt med mina töser en riktigt tidigt mysig frukost på viskans tillsammans, innan vi skulle ta tag i sista dagen med julklappsinslagning...

5 min sen som jag alltid har förmågan att bli.. var töserna redan där på viskan.. och bredvid dem stod ovanstående kundvagn med vackra packet i... tog ett litet tag innan jag förstod att det var min julklapp och att det var vår saknade kundvagn som vart borta i några dagar...

Titta bara in ettiketten som Stina gjort.. och texten och att kunna skriva så här galet vackert!!!
 Har full förståelse att alla inte kommer att förstå vilken fanatstisk gåva jag fått av mina töser..de ä en liten itern grej mellan töserna och mig... det var en och annan som tittade lite undrande på viskans...=)
I stort sett varje dag har vi använt denna kundvagn för att fylla med varor från källaren för att sen fylla på i butiken... men den har ju vart så galet ful..så denna har alltid gömts längst in i butiken medans vi fyller på.... och antar att det var så töserna kläckte iden.. vi pulverlackar den vit till chefen...=)så vackra packet inslagna med kärlek.....

ettiketterna har de oxå gjort av bark..visst är de vackra!!

involverat de flesta i min gåva..Stinas mor har fått sy på skinnband.. så läckert...och stinas far har pulver lackat den.. tusen tack söta ni!

en annan som ändå tycker sig va riktigt bra på att se detaljer..ser ju att det ligger tid & kärlek bakom denna gåva... här ha man inte tagit vilket granris som helst.. nä här har man letat efter det fiinaste..spana bara in de vackra kottarna... De tog nog tid innan petra fann dessa...=)

I en av packeten var de dessa vackra ljuslyktor.. de vet att chefen älskar zink....

När denna öppnades kan jag meddela att då fälldes de en tår!! en otroligt vacker skinnbok... med denna texta på insidan.. sen var bladen fyllda med handskrivna citat, som ä bland de bästa jag vet!!

Och då jag vet att tjejerna har jobbat minst 12 timmars pass de senaste 9 veckorna vet jag att det har gått åt lite nattarbete för att skapa min vackra gåva.. det värmer så gott!!! jag är verkligen världens lyckligaste chef med så fina töser!!!
absolut inte enbart för att det lägger massa tid och kärlek på min julgåva.. det speglar töserna hur de är året om..!!!


Dessa kartonger hade de limmat på gamla vackra bokblad..som sen var fyllda med roliga utvalda saker till mig... =)

alla mina missar var minst lika nyfikna på paketen..snörena och kottarna var de allra bästa....

Ja dagen före dagen var riktigt mysig, efter frukosten öppnade vi upp dörrarna till butiken.. och de var lång kö hela dagen lång.. och alla var på härligt gott humör.. trots att vi hade trångt och lång kö..
 Vi försökte kompensera detta med att lägga all kärlek på deras paket när väl det blev deras tur...

 Men jag hoppas och tror att de flesta har full förståelse att man inte kan ha butiksyta och personal anpassad efter bara en månad av alla 12 på året....
 Och sen hade vi ju de glada vinnarna i vår jultävling inne under dagen.. som verkade mycket glatt förvånade när vi välkomna dem och sa varsågoda att plocka vad ni vill i butiken för 1000kr vardera.. visst är det kul att glädja folk...=)

Ni har väl inte missat att vi har 50% på all vår Jul i butiken... finns massa fint att fynda.. exempelvis våra kyrkljus har vi 50% på.. perfekt att fynda och lägga ner i jullådan tills nästa år!!


Nu blir det åter kudden För min del.. inte många gånger på året jag är sängliggandes men idag är en sådan tyvärr.. Då är det extra gott att veta att man har töser som styr upp butiken utan problem.. så jag kan ligga här i sängen utan att känna stress för att jag borde något annat...

Massa kärlek från mig till mina töser!!


Inga kommentarer: