tisdag 27 december 2011

förberedelser för NYÅR...

God fortsättning på er alla!

Hoppas att ni har njutit av en mysig jul...och nu kanske ni har tankarna på kommande fest, ja nyår som ni säkert förstår att jag tänker på. 

För er som ska ska ringa in det nya året hemma passar det kanske bra med lite inspirationsbilder till nyårsdukningarna. Vill ni ha hjälp är det bara att komma in till oss...vi flödar av inspiration....har faktiskt många fina kulor som passar perfekt till en servettring eller bordsplaceringskortshållare (och till och med 50% nu) så passa på. Även spetsband som är otroligt vackra att duka med, tex knyta runt besticken eller varför inte göra ett "paket" av tallrikarna... Med små enkla medel kan man få en nyårsdukning att blomma, allt man behöver är ljus, naturmaterial så som grönt från gran, något blommande eller fina grenar och så fint porslin så klart. Nu för tiden behöver man inte ens ha samma porslin till alla , utan en kul ide är att blanda lite om man tex har porslin från förr, som man kanske har ärvt eller inhandlat på loppis, då får man sin dukning väldigt personlig.Varför inte skoja till det med en ballong på varje plats...
nu har vi även fyllt på butiken med lite nyårsfina blommor antingen till dig själv eller värdinnan till nyår. Självklart har vi även fler tips i butiken på nyårsgåvor.Så välkomna in och botanisera så hjälper vi er gärna.

Kramar Lina

Inga kommentarer: