måndag 30 juli 2012

ANDREW MARTIN, en av mina favvisar!!!

Halloj....

Ny  go Vecka.. Har ni semester fortfarande eller är ni tillbaks på jobbet?..

Mina töser är tillbaks... och de må jag säga är riktigt skönt.. att få bli avlastad med butiken iallafall..
För nu ä de många bollar i luften kan jag lova!!
Som jag berättat innan så är jag mitt uppe i resturangbygge där de är många pusselbitar som ska falla på plats .....Samtidigt som jag förbereder, planerar  för de montrar jag ska göra i Danmark och formex i Stockholm..

Förebereda och planera för inköp till butiken och hur vi ska skylta i höst och allt det som behöver fixas till detta..samt allt det som alltid ska göras inköp, konsultaioner, söka ideer inspiration, ekonomi mm
kul man tycker det ä skoj när de ä fullt upp.. =)



Ikväll tänkte jag dela med mig av en av mina favoriter Andrew Martin och hans fantastiska fototapeter.. Helt såld på dessa!!
vill så gärna ha en här hemma.. men kan inte bestämma vilken eller vart...



Har precis beställt två av alla dessa jag visar idag till ett kommande jobb.... ska bli sååå roligt att väl på se dem på plats!!



På hans hemsida finner ni även möbler och annan interiör.....





Denna ovan ä jag allt lite sugen på att tapetsera i butiken i höst..












Va säger ni? gilla ni dem lika mycket som jag? va det någon favorit... någon ni vill se sitta i butiken i höst?....

Tjejerna.. skyltar nytt i butiken... och fyller på nyheter från våra lager... fin fina kläder har kommit.. så ta er en titt förbi oss vetja!!

Önskar er alla en skön vecka....

KRAM aNN-LouiSE..... =)


2 kommentarer:

Belinda sa...

Hej!
Jag måste fråga, Ränder och trender, finns denna härliga butik inte kvar?? När jag söker på den kommer jag hit? tack o hej /B.

Hjärterum sa...

Hej Belinda, tyvärr finns inte Ränder & trender kvar.. Jag sålde lokalen i mars 2011 och av bolaget Ränder & trender startade jag en livstilsbutik och ändrade bolagsnamnet till Greta & Anna, men sålde denna butik i augusti 2011. är det något speciellt märke som du saknar från R&T så kan jag med all säkerhet hänvisa vad du finner det istället. hör av dig isåfall till info@hjarterum.net mvh Ann-louise