torsdag 5 januari 2012

Festlig Fakta & Favoriter

Redan Januari och automatiskt börjar man ju längta efter vår! Det har varit en fantastisk Jul, i alla fall i butiken (inte utomhus), men nu kliar det i fingrarna att få skapa nytt.. så från och med nästa vecka börjar vi att stuva om i Butiken med ny kreativitet och inspiration för våren 2012.


För er som vill fynda av vår Julrea så är sista chansen på 
lördag 10-16
Imorgon fredag har vi stängt då det är trettondagen...

För er som besökt butiken under vår julskyltning har ju förhoppningsvis lagt märke till att halva butiken är utomhus. Kommentarer & frågor har varit som decemberregnet.. dagligen har det undrats om vi bär ut & in alla dessa saker??
Jag hade velat göra en liten steg för steg-visning i bilder hur vi bär ut på morgonen och sedan på kvällen, men har inte lyckats med det än... 
Större saker har vi faktiskt låtit stå ute hela december och vi är otroligt tacksamma för att allt har fått vara ifred!
Annars har vi burit de små pinalerna ut och in varje dag! Gjorde en liten snabbräkning på julperioden...Från julskyltningen fram till nu har vi burit ut saker i ca 1,5 dygn...
Vi gör det för att det är mysigt för er kunder och sen är det ett bra sätt att komma igång på morgonen! :)Sen kan jag ju inte låta bli att visa lite favoriter, känns som att det är min grej! Dessa underbara pälsvästar från Culture är supersnygga! Jag har den ljusa och har bott i den hela december... Än har vi kvar dem i butiken, så kom in och prova!Önskar er en trevlig helg!

Kram Stina

Inga kommentarer: