tisdag 31 januari 2012

Nytt nytt nytt...Idag har vi plockat upp massor av vackra ting. Bland annat har vi fått påfyllnad från en av våra stora leverantörer Olson & Jensen

Där ibland var det en otroligt fin plåt lampa eller snarare lykta, det är ingen elektrisk utan här har man ett levande ljus i, otroligt vacker 795 kr. Det är den som ni ser på bilden, det är små söta rosor på skärmen...måste bara ses.


 Dessa ljusstakar i plåt , i rost/svart har också anlänt idag, 449kr.


 Även lyktor i olika storlekar har vi plockat upp, går att ha både ute och inne. 
Stor 595 kronor och liten 398 kronor.Vår vackra GARDEROB är nu också full av nyinkomna vårkläder...

Vad är inte vår om inte jeansplagg. 
Jag älskar jeans iaf, och framför allt jeansjackor, ett superplagg om ni frågar mig. 
Vår första jeansjacka har anlänt. fina slitningar och vacker modell. Endast 699 kronor.


 Vacker vit blus med fina detaljer, bland annat vackra träknappar...tyvärr är inte bilden av bästa kvalitet.


blusen kostar 499 kronor

 Den här söta koftan har också kommit. Vacker volangkant längst ner och vid ärmslut, som gör att plagget blir väldigt feminint och kvinnligt.


på ryggslutet finns även denna fina spets. Koftan kostar 599 kronor. Den finns även i brunt.


 För er som ska på fest i helgen har det kommit in en tuff tunika/klänning, med bling bling på axlarna. Perfekt till både tights eller strumpbyxor om man vill vara riktigt festlig.
 Den här klänningen finns även i grått och kostar 599 kr.Måste även berätta att jag var på ett mysigt ställe igår kväll. Höll nämligen ett föredrag i Råda församlingshem i Mölnlycke. De ringde för några veckor sedan och ville ha ett föredrag om inredning, De anordnar nämligen olika teman varje måndag kväll för allmänheten. Vi har redan bokat in en träff till om några måndagar och det ser jag fram emot. Är det någon av er som skulle vilja dra ihop ett gäng och vilja ha en föreläsning, så tveka inte att kontakta oss...vi kan ordna det mesta. 

Ha en fortsatt trevlig kväll!
Kramar Lina

Inga kommentarer: