söndag 15 januari 2012

Redo för nordens största inredningsmässa FORMEX!!


tREVLIG SÖNDAg aLLa bLoggisar..

Denna söndag har jag packat båda våra skåpbilar allelles knökfulla varje mm är utnyttjad med vackra saker & ting.. Imorgon tididgt tidigt tar jag & Lina varsin Hjärterumbil och åker till Stockholm för en vecka.. Mån-onsdag ska vi skapa monter åt Västergården.. och torsdag-söndag ska vi själva gå på mässan för att insupa alla trender & nyheter.. och självklart köpa hem de allra senaste till butiken...


19-22 Januari är det dags igen för Formex på Stockholmsmässan. Formex är den största inredningsmässan för nordisk design och den anordnas två gånger per år. Formex målgrupp är agenter, grossister, importörer, formgivare, producenter och inköpare från hela den nordiska inrednings- och presentbranschen.
I vår satsar vi gärna på att fokusera på våra egna privata bubblor och fyller dem med det som görs oss till dem vi är.
Formex trendtema för våren heter "In the mood for a new season" och det tar oss tillbaka till våra fem sinnen. Vi betonar vikten av det sinnliga. Vi vill känna, lukta, smaka, se och lyssna. Hemmet blir vår personliga moodboard.
Vi vill ha lätta luftiga material, tredimensionella effekter, sirliga former, transparents och pärlemoskimrande ytor.
Färgskalan är dämpad, lätt smutsade pasteller mot en bas av grå och sandbeiga toner. Som kontrast använder vi mörkt grafitigrått.
Säsongens nyckelord är drömmar, lätthet, sinnlighet och den personliga bubblan.


Självklart kommer jag & Lina uppdatera er här på bloggen varje kväll från storstan & formex..
Stina & Petra tar hand om Er i butiken och uppdaterar här på bloggen vad som händer här hemma...

Go söndag så länge....


Inga kommentarer: