torsdag 19 januari 2012

Årets Butik

 Så var kvällen äntligen här då vinnaren av Årets Butik presenterades! Jag, Stina, och mina kollegor Lina och Petra har nu ikväll varit på plats i Åhaga. Hela tillställningen din bästa sida är enkelt sagt en tävling i Reklam. Hela 17 olika priser delades ut under kvällen i olika klasser, bla röda tråden, annons, utbud och varumärke och så då även Årets Butik..


Vi hade verkligen ingen aning om hur det skulle gå! Vi hade ju inte ens nominerat oss (som man skulle göra om man ville vara med), vad gör vi om vi vinner? :)

Men det blev ingen vinst för Hjärterum detta år utan Årets Butik 2011 är Underbara Kurragömma, och vi är superglada för att Anna och gänget tog hem det! Vi samarbetar med jämna mellanrum, i julas gjorde vi tomtestugan på torget tillsammans, så vi stod med och jublade för deras vinst! De är så värda den!!

Här sitter Anna och blir intervjuad! Stort Grattis från oss Töser!!


I Butiken har vi börjat skapa Vår! och på er kunder jag träffat i vecka så har jag märkt att många är sugna på ljus och färg och blommande blommor! Julen är nu ett minne blott så Välkommen in för att få inspiration och kreativitet inför våren...Välkommen Till oss i helgen för att köpa presenter, inspireras eller frossa i vackra ting!

Kram Stina

Inga kommentarer: