tisdag 10 januari 2012

påminnelse...

Ville bara påminna er lite om vad vi har för fina erbjudanden i butiken just nu, om ni skulle ha missat dem alltså...

Alla varma och sköna skor och tofflor från Shepherd lämnar vi nu hela 50 % på ord pris...vi har många godbitar kvar. Både höga och låga, slip in och ballerina. Har ni inte provat dem förut så passa på, är ett måste nu när snön kommer, eller som innetofflor på kalla vintergolv.

Vi ger er också rabatt på alla mössor, vantar , halsdukar och alla scarfar som finns i butiken, även här halva priset. Här finns många godbitar kvar.
Enstaka pälsmössor från tif tiffy, grön, grå och rosa för er som vill ha, endast 200 kr nu.

Sist men absolut inte minst våra fantastisk vackra zinkhus från walther, vi har massor av modeller kvar...så kom in och frossa i alla husen...nu ger vi er 30 % rabatt på dessa.
Om ni har varit inne hos oss nu i veckan, har ni sett vårt kaos, vi gör nämligen vår i butiken. För er som längtar kan jag meddela att våren på hjärterum börjar att ta form. Idag har knoppiga krokus, ljuvliga ranunkler och doftande rosor anlänt, och om inte det skulle vara nog, är ena delen av butiken fylld till bredden med nya härliga vårsaker, lampor, skärmar, porslin i vårens färger m.m m.m

För er som har längtat efter bakformarna från nordic ware, har även de dykt upp...väntar ni på eran favorit så kika in till oss, nu är det påfyllt.

Tyvärr är det något fel på bloggen ikväll så kan inte lägga upp några bilder...men jag lovar att jag försöker att lägga in dem i morgon bitti igen om det funkar då.

Hoppas vi ses imorgon!
Kramar Lina

Inga kommentarer: