söndag 21 oktober 2012

Webbshopen är nu fylld med massa fina kläder från CULTURE...


CULTURE

Är ett danskt klädmärke och har varit i branschen sedan 2004.
CULTURE´s kollektioner är designade med passion, nyfikenhet och evigt engagemang.
Fascination, jordnära lyx, äkthet och förnyelse - det är de mantran som tjänar som grund för varumärket och kärnan i deras design.
CULTURE älskar helt enkelt alla konstiga och vackra, smarta och geniala artefekter, destinationer, färger och människor - alla dessa punkter bidrar med inspiration och djup i alla deras kollektioner. 
De vill ge CULTURE-flickan en trendig garderob - feminina kläder med fina detaljer och hög slitstyrka. 
En garderob att mixa och matcha med och skapar sin egen enkel och personlig look med ett bra utbud av tyg kvaliteter och val stil.


Här nedan har jag valt ut några av våra godbitar som vi har på vår webbshop och som vi även har i butiken där man kan komma in och prova sig fram till sin egen favorit...

En härlig kofta med söta små hjärtan på armbågarna.

En festlig topp till partyt.
En galet vacker blus med fjädrar och enkla detaljer.
Den vackra ryggen med fjädrarna.
Det skall vara mycket dödskallar i höst som en liten detalj och även CULTURE har en del plagg med dessa och här på en fin blus.
Blus med dödskalle som detalj på bröstfickan.
Fler dödskallar.
Festlig blus och med ett par fina
byxor till är du redo för fest.
Här har vi en enkel klänning med vackra broderier som detalj och som går att ha till ett par vanliga jeans till vardags eller ett par festligare leggings.
Det vackra broderiet på ryggen av klänningen.
En stjärna som detalj på kofta.
Det finns massor av varma mysiga koftor på webbshopen i olika färger och utföranden som är sköna att ha nu när det blir kallare ute.

Det var några favoriter till mig från CULTURE som vi har på webbshopen och tryck gärna på texten under bilderna så kommer ni in direkt på plagget på webbshoppen.

Ha en riktig bra dag kram

Linda-Marie

Inga kommentarer: