tisdag 23 oktober 2012

Mina 5 favoriter, Hemma hos repotage i magazine och kommande husförsäljning...


 Då är garderoben påfylld igen...det kommer kartonger med fin fina kläder till vår garderob dagligen. Å jag kan lova det finns många godbitar. Idag tänkte jag visa mina 5 favoriter. 

 Number one för tillfället är denna urläckra oversize top i mjukt och skönt material. Det är lite angora i så därför blir den extra go. Som ni ser är det små hjärt nitar och det är det som gör hela tröjan. Den finns i denna olivgröna färg men också i en fin grå färg.
 Priset är 699kr.


 Den är extra fin i ryggen, med en öppning och en fin silver knapp som en blomma...
det är detaljerna som gör det.Denna tuffa camouflage byxan har också kommit. En grön variant med lite guldslitningar på. fräcka fickor på låren och fickor med dragkedja upptill. Väldigt snygg till nittröjan med hjärtan...en perfekt kombo om ni frågar mig. 


Å så mina älsklingsjeans, mjuka, sköna och alldeles alldeles underbara, 
999 kr. 
Dessa är bara ett av alla de jeans vi har inne nu. Det finns mängder av jeans i både stretch och utan beroende på vad ni föredrar.

 Världens snyggaste stövlar från Shepherd i  brunt härligt skinn och fodrade i fårskinn. Lagom robusta med fina detaljer som spännerna på skaftet. Vill man inte frysa i vinter så är dessa ett måste.
 2095 kr. Läckra byxor med fickor på låren och lagom pösiga. Också dessa med fina detaljer, som nitar och sömmar och dragkedja ner till. 
 699 kr

Ännu ett repotage i ett magazine har kommit ut. 
Det är nämligen ett hemma hos reportage i det Myresjöhus vi inredde/stylade i Sjömarken. Detta fantastiska hus har varit med i flera inredningsmagasin och det känns väldigt kul att få så här fin respons. Har ni inte sett reportaget så finner ni bilderna här nedan, eller i lifestyle HOME &COUNTRY  nr 4 2012 om ni vill se det live i magasinet.
Detta Myresjöhus har blivit utsett till det allra finaste av Myresjöhus, så det är väl en del av att det har fått så stor respons.
Visst är det roligt?


 Är det något på bilderna ni bara inte kan vara utan, kom in till oss så kan vi säkert ta hem det till er.

Nu pågår förberedelser förfullt för vårt nästa visningshus som ska stå klart den 10 november. Denna gång blir det i Brämhult. Lovar att visa bilder när det kreativa arbetet har börjat... 
Vi längtar...

Idag har vi även stylat ett hus inför försäljning i Sjömarken. Det är alltid lika roligt att se förändringen från ett tomt livlöst hem till ett varmt och genuint möblerat boende. Idag fick vi ju också användning av våra nyheter för hösten, den fina marockanska keramiken från Riff design som fick ett nytt hem i köket och de underbara produkterna från Lilla bruket som passade i både badrum och kök. 
Så ni som är på jakt efter ett fint hus med sjöutsikt håll koll på hemnet.

Kram Lina


Inga kommentarer: